Selasa, 9 Ogos 2011

. Kenapa .



Kamu,
kenapa kamu suka buat saya tersenyum ?
lenguh kejang otot pipi saya kamu buat ..
ingat jer kat kamu mesti saya senyum sorang-sorang ..
malu laa saya kalau orang-orang nampak ..
ehh , tapi tak apa , tak menyakitkan hati pun ..


Kamu,
kenapa saya tak boleh berhenti sekejap ingat kat kamu ?
banyak-banyak perkara yang saya perlu ingat ,
tapi lagi teringat ingatan saya dekat kamu ..
ehh , tapi tak apa , tak serabut pun fikir kat kamu ..


Kamu,
kenapa kamu selalu ada dengan saya ?
tanya itu ini sibuk nak tahu saya buat apa ..
kamu tak ada kerja lain ker selain ambil tahu pasal saya ..
ehh , tapi tak apa , saya suka ..

kamu,
kenapa perit bila gaduh dengan kamu ?
rasa macam nak tikam-tikam dada ..
rasa nak hentak-hentak kepala ..
tolong , sakit tauk !

Kamu,
kenapa kamu suka buat hati saya berbunga-bunga ?
rasa macam nak terbang jer ..
rasa macam orang pertama kali jatuh cinta ..
rasa bila jaga tercari-cari bila lena termimpi-mimpi dibuatnya ..




kamu , kenapa ?




kenapa yee saya rasa bahagia adanya kamu ?
syhhhhh ... Rahsia Kita Taw ~


(^_^)



4 ulasan:

  1. aww~ sweet lorh..i loike ^.^

    BalasPadam
  2. sy juga ade terfikir nak update words like this...like,like..

    BalasPadam
  3. teruskan berkarya...sokong blog ni...

    BalasPadam